Als u een gezonder mens wilt worden, kunt u overwegen lid te worden van Garden Life. Dit bedrijf biedt zijn werknemers gratis lidmaatschappen van een sportschool en vrije tijd voor gezonde activiteiten, evenals gratis lunches drie dagen per week. Daarnaast heeft Garden Life President Brian Ray onlangs vier nieuwe bedrijfsvakanties aangekondigd, waaronder schoolvakanties voor werkende ouders. Van het bedrijf is bekend dat het e-mails van het bedrijf stuurt met de vraag aan werknemers wat hen gestrest is. Werknemers melden dat het meest stressvolle waar ze mee te maken hebben, hun computer is.
Groenten kweken

Het kiezen van de juiste grondsoort en voorbereiding is essentieel voor succesvol tuinieren. Organische stof is essentieel voor het verbeteren van de bodemstructuur en het gehalte aan voedingsstoffen. Dit materiaal breekt zware kleigrond af en bindt zandgrond samen. Het verlaagt ook de pH van de grond. Wanneer toegevoegd aan de bodem, helpt organische stof groenten goed te groeien. De juiste hoeveelheid organische stof is ook nodig voor de algehele gezondheid van planten. In het ideale geval zou u een tot twee centimeter compost per hectare grond moeten toevoegen.
Bessen kweken

Als je de gewone aardbeien van de supermarkt beu bent, kun je beginnen met het kweken van je eigen bessen. Het kweken van je eigen bessen kan je dezelfde voldoening geven als het plukken van de eerste van het seizoen. En als ze rijp zijn, zijn ze vooral heerlijk als ze nog warm worden geplukt. Deze bessen zijn ook heel gemakkelijk te kweken. Ga dus vandaag nog aan de slag en geniet van een vruchtbaar tuinleven! Hier zijn enkele ideeën:
Tomaten kweken

Tomatenplanten kunnen vatbaar zijn voor ongedierte, zoals tomatenhoornwormen, die de bladeren van de plant aanvallen en vernietigen. Dit ongedierte ontdoet planten ook in korte tijd van hun bladeren. Het blad van de plant kan ook vroeg in het groeiseizoen uitgeput raken, dus snoeien om te voorkomen dat het te hoog wordt, zal het seizoen verlengen. Insecticiden en vloeibare plantenvoeding zijn ook nuttig.
Keukenkruiden kweken

Als tuinieren nieuw voor u is, lijkt het kweken van culinaire kruiden in de tuin misschien ontmoedigend, maar dat hoeft u niet te zijn. Deze kruiden zijn eigenlijk heel gemakkelijk te kweken. Sterker nog, een beginner zal versteld staan ​​van hoe snel ze groeien. Zelfs als je niet zeker weet hoe je kruiden moet kweken, kun je met deze tips meteen aan de slag. Als je eenmaal wat kruiden in de tuin hebt staan, maak je in een mum van tijd heerlijke gerechten.
Eetbare landschappen kweken

Als je ooit hebt overwogen om een ​​nieuwe tuin in je achtertuin aan te leggen, kun je overwegen om eetwaren te kweken. In tegenstelling tot andere landschapsarchitectuur, vereist het geen volledig herontwerp van het landschap. In plaats daarvan combineert het de voordelen van eetwaren met sierplanten. Wat je voorkeur ook is, er zijn veel planten waaruit je kunt kiezen om je tuin mooi en lekker te maken. Overweeg om fruitbomen, pecannoten, walnoten, kweeperen en andere zelfbestuivende planten te planten om een ​​vleugje kleur aan uw tuin toe te voegen.
Verantwoordelijkheid nemen voor wat je kweekt

Door kinderen over voedseltuinieren te leren, kunnen ze verantwoordelijkheid ontwikkelen. Het proces van het verbouwen van hun eigen groenten en fruit is niet alleen educatief, maar kan kinderen ook aanmoedigen om milieuvriendelijk te zijn. Tuinieren is ook een uitlaatklep voor lichamelijke activiteit en het is een waardevol leermiddel. Kinderen kunnen ook leren over verschillende onderwerpen door middel van tuinieren. Hier zijn enkele ideeën om kinderen te leren over voedseltuinieren. Leer meer over het belang van bodemgezondheid en bodemkwaliteit.
Goed plannen

Een goede planning voor het leven in de tuin is net zo essentieel als het bouwen van een huis. Het helpt u een tuin te creëren die zowel mooi als productief is. Het leven in de tuin gaat net zo goed over het bouwen van de fundering als over het bouwen van een huis. Net als architecten moet u uw ideeën verzamelen, ze op ruitjespapier schetsen en nadenken over hoe u ze kunt implementeren. Een goede planning zal resulteren in een veel betere creatie dan een creatie die lukraak is of helemaal geen plannen heeft.
Zorg voor je bodem

De bodem herbergt een rijke gemeenschap van levende organismen. Groene planten gebruiken de energie in zonlicht om deze om te zetten in voedingsstoffen en om bodemstructuur op te bouwen. Ze voeden ook bodembewoners. In de bovenste laag van de bodem gebruiken algen fotosynthese om zonlicht om te zetten in energie. Bacteriën breken organische resten af ​​en maken voedingsstoffen vrij. Gespecialiseerde bacteriën helpen planten stikstof vast te leggen. Als deze organismen gezond zijn, kunnen planten gedijen.
Wilde dieren binnenhalen

Het binnenhalen van dieren in het wild is een geweldige manier om uw tuin te verbeteren. Het aantal dieren in het wild neemt over de hele wereld af en het VK is een van de meest uitgeputte landen. Als mensen moeten we actie ondernemen om de leefgebieden van onze inheemse flora en fauna te herstellen, de lokale economie te stimuleren en de volksgezondheid te verbeteren. Het toevoegen van een tuin met wilde dieren aan uw eigendom kan uw werklast bij het tuinieren verminderen, omdat u minder hoeft te graven, wieden en snoeien.