Als onderdeel van het bedrijfswelzijnsprogramma biedt Garden of Life fitnesslidmaatschappen aan haar medewerkers en biedt het vrije tijd om deel te nemen aan gezonde activiteiten. Daarnaast genieten medewerkers drie dagen per week van een gratis lunch. Garden of Life President Brian Ray heeft onlangs de invoering aangekondigd van vier nieuwe bedrijfsvakanties, waaronder schoolvakanties voor werkende ouders. Omgaan met stress is een belangrijk onderdeel van de bedrijfscultuur van Garden of Life en het bedrijf verstuurt e-mails waarin werknemers worden gevraagd eventuele problemen met hun werk te melden. In recente onderzoeken melden werknemers problemen te hebben met hun laptop en andere technologie.
Tuinontwerp

De beste tuinen beginnen met structurele planten zoals groenblijvende planten en rozen. Ze kunnen ook worden onderbroken door kleinere struiken, maar voor grotere ruimtes zijn grote groenblijvende planten de juiste keuze. Dan zal een zich herhalend patroon van vijf of zes verschillende soorten bloeiende planten harmonieus in balans zijn, waardoor een aangename en ontspannen sfeer ontstaat. De perfecte tuinborders zijn een meter diep of meer, waardoor je kunt beginnen met kleine planten aan de voorkant en dan geleidelijk naar hogere planten erachter kunt gaan.
Voedsel

Garden of Life for food is een fanatiek merk dat zich inzet om consumenten te voorzien van gezondere voedingskeuzes. De productlijn omvat probiotica, vitamines en eiwitpoeders. Het bedrijf maakt ook zijn eigen eten. Het bedrijf daagt zichzelf uit om nieuwe producten te creëren die de voedingslacunes opvullen die vaak uit onze voeding worden weggelaten. De producten zijn vrij van kunstmatige ingrediënten, GGO’s en conserveermiddelen. Garden of Life for food heeft als doel om traceerbare ingrediënten te leveren in de vorm van een voedingsetiket.
Vitaminen

Garden of Life, een toonaangevende leverancier van biologische, niet-GMO Project-geverifieerde vitamines, heeft zojuist een nieuwe productlijn gelanceerd die is ontworpen om vrouwen en hun groeiende gezinnen te helpen vechten tegen de effecten van seizoensgriep en andere infecties. Met zijn immuungerichte formule maakt Garden of Life vitamines nog toegankelijker voor iedereen. De productlijn is vanaf oktober verkrijgbaar in de winkels en is perfect voor aanstaande moeders en kinderen.
Vakantie

Als u op zoek bent naar een uniek cadeau voor een vriend of geliefde, overweeg dan om hen een van onze speciale Garden Life-vakanties te geven. De zoetste dag van het jaar is de combinatie van Thanksgiving en Valentijnsdag. Het is een dag om dankbaarheid te uiten aan degenen in je leven die extra lief zijn. De dag is ontstaan ​​uit de wens van een snoepwinkeleigenaar om degenen die vaak over het hoofd worden gezien, op te vrolijken. Het perfecte cadeau om op deze dag te versturen is een zoete traktatie van Garden of Life Flowers.
Atrium’s relatie met Garden of Life

Het Zwitserse voedingsbedrijf Nestle heeft onlangs aangekondigd dat het van plan is om Atrium Innovations over te nemen, een bedrijf dat biologische en niet-ggo-supplementen produceert. Het bedrijf zal zijn producten blijven verkopen in natuurvoedingswinkels en online in de VS. De relatie van Atrium met Garden of Life is niet nieuw, maar deze overname heeft een aanzienlijke impact op de activiteiten van het bedrijf. Het bedrijf heeft naam gemaakt door een natuurlijk en effectief product op de markt te brengen.