De Amerikaanse culinaire traditie van barbecueën is geworteld in Indiaanse culturen en vindt zijn oorsprong in Noord- en Zuid-Amerika. De geschiedenis van barbecue is er een van onrustige migraties, kolonialisme en oorlog. Lees verder om meer te weten te komen over de oorsprong, stijlen en ingrediënten van barbecue. Probeer het dan zelf! Je zult versteld staan ​​van de hartige resultaten van je volgende barbecue! En je gaat nooit meer terug.
Amerikaanse keuken

Amerika staat al lang synoniem voor barbecuegerechten, een unieke combinatie van tradities, kruiden en kookmethoden. American barbecue is een culinaire traditie waarbij vlees wordt gerookt boven een indirecte vlam en geserveerd wordt met verschillende sauzen. Van zoet tot pittig tot scherp, elke regionale stijl heeft zijn eigen unieke smaaktonen. Amerikaanse barbecue is een van de oudste kookstijlen ter wereld en is net zo gevarieerd als het land zelf.
oorsprong

Hoewel experts het niet eens zijn over de exacte oorsprong van de barbecue, is één ding zeker: mensen koken vlees boven een open vuur zolang ze toegang hebben tot vlees en vuur. In feite hebben onze voorouders al miljoenen jaren iets gedaan dat lijkt op wat we barbecue noemen. Dit artikel zal de geschiedenis van deze hartige traditie onderzoeken en ontdekken waar barbecue voor het eerst is ontstaan. Hier is de oorsprong van barbecue zoals beschreven door taalkundigen.
stijlen

Barbecue is een populaire Amerikaanse keuken, met verschillende regionale stijlen op basis van de gebruikte ingrediënten. Oosterse barbecue legt de nadruk op de hele bereiding van het vlees. Vlees van verschillende delen van het varken wordt zonder voorkeur met elkaar gemengd en de sauzen zijn op azijnbasis, zonder tomaten. De Lexington-stijl is een complexere versie van dit gerecht, met cayennepeper. Barbecuestijlen in North Carolina zijn onderverdeeld in drie hoofdtypen: centraal, westers en Pee Dee.
ingrediënten

Om echt een geweldige barbecuesaus te maken, is het belangrijk om de juiste ingrediënten te hebben. Het meest voorkomende ingrediënt voor barbecuesaus is bruine suiker, maar andere opties zijn ahornsiroop, honing, agave-nectar en sorghum. Je kunt ook citrusschillen of ander fruit toevoegen, zoals ananas of sinaasappels, of zelfs gerookte paprika. Het toevoegen van zout zal andere smaken naar voren brengen en de bitterheid in evenwicht brengen. Sommige zoutvervangers zijn Worcestershire-saus, gerookt zout, uien- en selderijzout en tamari. Een vleugje ansjovispasta werkt ook goed.
Plaatsen om het te vinden

Als je een barbecueliefhebber bent, heb je waarschijnlijk een paar favoriete plekken. In het zuiden wordt al eeuwenlang gebarbecued en New England heeft de populariteit vergroot met meer dan één Hoodoo Brown’s en andere barbecuerestaurants. Maar als u op zoek bent naar een originele Tex-Mex-ervaring, hoeft u niet verder te zoeken dan de stad zelf. In Prospect Heights is Morgan’s Grill een geweldige optie voor een barbecue-fix. Het restaurant verwelkomt inloopklanten en biedt een volledige bar.