Artrose is een pijnlijke en invaliderende aandoening die veel oudere honden treft. Het kan resulteren in ontstekingen, verslechtering van de gewrichten en een beperkt bewegingsbereik. Omdat er geen genezing is voor artrose bij honden, is het belangrijk om de gezondheid van de gewrichten van uw oudere hond proactief te ondersteunen. Acana hondenvoer is speciaal samengesteld om deze aandoening te bestrijden en verdere verslechtering van de gewrichten van uw hond te voorkomen. Laten we eens nader bekijken hoe Acana dit doel bereikt door te focussen op de ingrediënten.

De voordelen van proteïne in Acana hondenvoer

Eiwit levert aminozuren, die de bouwstenen zijn van gezonde botten en gewrichten. Het hoge eiwitgehalte in Acana hondenvoer helpt de botten en gewrichten van uw hond sterk en gezond te houden gedurende zijn hele leven. Acana bevat zowel verse als gedroogde vis die rijk is aan essentiële aminozuren. De groenten in Acana leveren extra eiwitten om de botten, gewrichten en spieren van uw hond te ondersteunen. Acana is samengesteld met een verscheidenheid aan eiwitbronnen, waaronder kippenmeel, verse en gedroogde vis, eieren en linzen. Acana bevat ook lijnzaad, dat rijk is aan omega 3- en 6-vetzuren. Deze zuren kunnen helpen de gewrichten van uw hond te beschermen tegen degeneratie en de algehele gezondheid te bevorderen.

Omega 3 en 6 uit visolie

Bepaalde vetzuren kunnen de gewrichten van uw hond helpen beschermen tegen degeneratie en de algehele gezondheid bevorderen. Acana hondenvoer is geformuleerd met visolie, die rijk is aan omega 3 en 6 vetzuren. Deze vetzuren kunnen vooral nuttig zijn voor honden die lijden aan de pijnlijke en slopende gevolgen van osteoartritis. Omega 3- en 6-vetzuren kunnen helpen ontstekingen te verzachten, verdere verslechtering van de gewrichten te voorkomen en de algehele gezondheid van de gewrichten te bevorderen. Visolie levert deze essentiële vetzuren in een geconcentreerde en licht verteerbare vorm. Visolie is ook rijk aan vitamine A en D, die de algehele gezondheid van de gewrichten van uw hond kunnen helpen bevorderen. Visolie is een duurzame bron van omega 3- en 6-vetzuren die op verantwoorde en ethisch verantwoorde wijze wordt geproduceerd.

Vitaminen en mineralen ter ondersteuning van de gezondheid van de gewrichten

Bepaalde vitaminen en mineralen kunnen ook helpen om de gewrichten van uw hond te beschermen tegen degeneratie. Acana hondenvoer is samengesteld met vitaminen en mineralen die de gezondheid van de gewrichten van uw hond kunnen ondersteunen. Acana bevat vitamine E, die kan helpen de effecten van oxidatieve stress te verminderen. Oxidatieve stress wordt veroorzaakt door schadelijke moleculen, vrije radicalen genaamd, die de gewrichten kunnen beschadigen en kunnen bijdragen aan het ontstaan van osteoartritis. Vitamine E kan helpen oxidatieve stress te verminderen en de gewrichten van uw hond te beschermen tegen degeneratie. Acana bevat ook vitamine C, die de gezondheid van het bindweefsel kan helpen ondersteunen. Bindweefsel ondersteunt de gewrichten van uw hond en is essentieel voor het behoud van hun sterkte en flexibiliteit. Vitamine C kan ook de vorming van collageen bevorderen, een eiwit dat essentieel is voor de gezondheid van het bindweefsel. De mineralen zink en selenium zijn ook essentieel voor de bescherming van de gewrichten van uw hond tegen degeneratie. Zink en selenium zijn belangrijk voor de algemene gezondheid van de gewrichten, het immuunsysteem en het zenuwstelsel van uw hond. Acana is geformuleerd met mineralen zoals zink en selenium, en vitaminen C en E.

constante kwaliteit van ingrediënten voor gewrichtsbescherming

Wanneer u hondenvoer kiest, wilt u er zeker van zijn dat het hoogwaardige ingrediënten bevat die de gezondheid van uw hond bevorderen. Acana hondenvoer is samengesteld met verantwoord gewonnen en ethisch geproduceerde ingrediënten die de gezondheid van de gewrichten bevorderen. Acana is gemaakt van hele, minimaal bewerkte voedingsmiddelen die zijn ontworpen om licht verteerbaar en nutritioneel evenwichtig te zijn. Acana bevat een verscheidenheid aan vers en gedroogd fruit en groenten om de algehele gezondheid van uw hond op natuurlijke wijze te bevorderen. Acana bevat geen kunstmatige ingrediënten of conserveringsmiddelen. En het wordt gemaakt in een 100% duurzaam aangedreven faciliteit in Alberta, Canada. Acana is samengesteld met consistente, hoogwaardige ingrediënten die kunnen helpen de gewrichten van uw hond te beschermen tegen degeneratie en de algehele gezondheid van de gewrichten te bevorderen.

The Bottom Line

De gezondheid van de gewrichten van uw hond is essentieel voor het behoud van mobiliteit en kwaliteit van leven als hij ouder wordt. Acana hondenvoer is speciaal samengesteld om de gezondheid van de gewrichten te bevorderen als uw hond ouder wordt door een hoog gehalte aan eiwitten en omega 3- en 6-vetzuren te leveren. Acana bevat vers en gedroogd fruit en groenten die rijk zijn aan vitaminen en mineralen die de gezondheid van de gewrichten kunnen ondersteunen. Acana is gemaakt van consistente, hoogwaardige ingrediënten die ethisch verantwoord geproduceerd zijn. Acana is een geweldige keuze voor honden die lijden aan de pijnlijke en slopende gevolgen van artrose. Acana kan helpen ontstekingen te verzachten, de algehele gezondheid van de gewrichten van uw hond te ondersteunen en de mobiliteit en levenskwaliteit te bevorderen.